1 d’octubre de 2020 1/10/20

El PSPV-PSOE d'Alcalà assegura que la Guàrdia Civil continua investigant la possible comissió de delictes electorals en benefici del PP

El PSPV-PSOE d'Alcalà assegura que la Guàrdia Civil continua investigant la possible comissió de delictes electorals en benefici del PP - (foto 1)

  El Partit Socialista d'Alcalà de Xivert i Alcossebre nega que s'hagen arxivat les dues denúncies que ha presentat per la comissió de possibles delictes electorals i denúncia la manipulació a la qual el Partit Popular vol sotmetre als mitjans de comunicació i al conjunt de la ciutadania. En contra del que s'ha dit des del Partit Popular, cal aclarir que és fals que la Guàrdia Civil haja arxivat les denúncies presentades pel PSPV-PSOE d'Alcalà.

  De fet, representants del partit s'han personat en la caserna de la Guàrdia Civil d'Alcalá, on han pogut confirmar que els processos d'investigació continuen oberts i estan en curs.

  Cal recordar que el Partit Socialista va presentar dues denúncies diumenge passat davant la Guàrdia Civil per presumptes delictes electorals que podrien haver comés persones que tenien la intenció de beneficiar al Partit Popular.

  En un dels casos es denunciava que una persona d'edat avançada que havia sigut traslladada al col·legi electoral per persones vinculades al Partit Popular no va poder votar perquè ja ho havia fet per correu. Aquesta circumstància va generar gran sorpresa en la interessada que va manifestar davant la presidenta de la mesa que no havia sol·licitat el vot per correu.

  La segona denúncia es va realitzar perquè un home major i malalt va relatar que l'havia portat a votar una persona que és simpatitzant del Partit Popular, que sabia que de la seua malaltia i que a més li havia entregat els sobres que havia de depositar en les urnes.

  Pujar