elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Alcalà i Alcossebre explica que “el socialisme li senta bé al nostre poble”

El PSPV-PSOE d’Alcalà i Alcossebre explica que “el socialisme li senta bé al nostre poble”
  • Ronchera, membre de la candidatura socialista, indica que “la Diputació ha incrementat un 650% la inversió i la Generalitat ha destinat més de 2 milions d’euros a la localitat”

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert i Alcossebre vol destacar que “el socialisme li senta bé al nostre poble”, com ha indicat el candidat a tinent d’alcalde, Joan Ronchera en unes declaracions en les que recull les inversions més importants que han destinat les institucions presidides per socialistes com la Diputació de Castelló amb Josep Martí i la Generalitat Valenciana amb Ximo Puig. Ronchera explica que “l’administració provincial ha destinat un 650% més de recursos que han arribat a l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre i l’autonòmica ha invertit en el nostre municipi més de dos milions d’euros amb el Fons de Cooperació Municipal i el de Municipis Turístics, mentre que el Partit Popular ha intentat impedir estos fons en els tribunals. A tot açò, s’ha de sumar els 3 milions d’euros amb fons europeus per al Turisme que ha atorgat el Govern de Pedro Sánchez”.

El membre de la candidatura socialista vol destacar algunes d’estes inversions i argumenta que “la Diputació ha aprovat per primera vegada en la història el Pla Director del Castell de Xivert, que ha realitzat un diagnòstic de la situació arquitectònica, arqueològica, cultural i turística que proposa un pla d’actuacions en estes àrees per tal de recuperar l’esplendor del monument. També s’ha fet una inversió important”.

D’altra banda, Joan Ronchera conclou dient que “la Generalitat, per la seua part, ha invertit quasi 300.000 euros en subvencions per a millores del polígon, dos tècniques de Joventut que desenvolupen un programa complet per a les persones joves del municipi, un finançament estable per als Serveis Socials locals i ha pagat l’educació gratuïta de dos a tres anys, sempre que els edificis complisquen els criteris, cosa que es farà possible amb un govern socialista també en l’Ajuntament”.

Pujar