elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presenten la nova cervesa artesana La Nostra Alcossebre

Presenten la nova cervesa artesana La Nostra Alcossebre
  • Inicialment es distribuirà en comerços i locals d'hostaleria del municipi però té previst ampliar la seua cobertura fora de la localitat

MÉS FOTOS
Presenten la nova cervesa artesana La Nostra Alcossebre - (foto 2)

Alcalà-Alcossebre incorpora una nova proposta a la llista de productes i marques de la localitat, amb la nova cervesa artesana La Nostra Alcossebre. La creació d'aquesta cervesa està impulsada per l'Associació d'Empresaris d'Alcalà-Alcossebre i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament, dins de les accions de foment de la difusió de la marca turística local.

En el transcurs de la presentació de la nova cervesa, elaborada de manera artesanal i optant pel tipus Pilsener, el president de l'Associació d'Empresaris, Jesús Sanmartín, ha destacat que “aquesta cervesa, que portarà el nom de Alcossebre i que es podrà identificar automàticament amb el nostre municipi, es distribuirà inicialment en locals d'hostaleria i comerços del nostre municipi però ja tenim previst ampliar la seva distribució”. L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que “a la tomata de penjar, l'oli i els Pastes de Sempre sumem ara aquesta cervesa que farà que es continue donant a conèixer el nostre municipi i generant sensacions positives, per la qual cosa sempre continuarem fent costat a l'Associació d'Empresaris en aquesta mena d'iniciatives”. I destacava que “la gastronomia és una de les línies estratègiques de la gestió turística municipal i continuarem sumant iniciatives en aquest àmbit per a les quals és imprescindible comptar amb l'empresariat local”.

Pujar