16 de juliol de 2019 16/7/19

Es presenta el calendari d'activitats turístiques 2019 d'Alcalà-Alcossebre

Es presenta el  calendari d'activitats turístiques 2019 d'Alcalà-Alcossebre - (foto 1)

Alcalà-Alcossebre ja té nou programa anual d'activitats turístiques que consolida l'oferta de visites guiades, senderisme, rutes teatralitzades i gimcanes i que té, com a principal objectiu la desestacionalització turística oferint als visitants i turistes la possibilitat de realitzar activitats durant tot l'any. La regidora de Turisme, Alejandra Roca, ha explicat que "tenim una ampla oferta d'activitats inclosos els mesos de menor afluència turística, encara que en temporada alta han tingut tan bona acceptació que pràcticament oferim una activitat diària". Les activitats comencen el proper dissabte 23 de març amb "Senderisme Fotogràfic per la Serra d'Irta", a partir de les 10.00h des de Cala Blanca i una durada aproximada de 4 hores.

Com a novetat, aquest any s'incorporen les visites guiades seguint la ruta "L'Herència del Temple", que senyalitza els principals recursos patrimonials del nucli d'Alcalà, a través de panells amb referències històriques i que també pot seguir-se a través d'una APP. S'han programat un total de 46 visites guiades amb aquesta temàtica. El calendari es completa amb rutes teatralitzades al castell de Xivert, amb la temàtica dels templers i l'època musulmana, i en Capicorb sobre les incursions pirates. També s'inclouen rutes nocturnes a l'ermita de Santa Llúcia o al castell de Xivert, senderisme micològic i fotogràfic, gimcanes familiars, rutes en bicicleta i turisme gastronòmic en què s'expliquen cultius tan tradicionals com la carxofa i la tomata de penjar. "Són activitats que tenen en compte la nostra aposta pel turisme familiar i donar a conèixer el nostre patrimoni arquitectònic i històric per despertar l'interès dels visitants i així augmentar els fluxos turístics entre Alcalà i Alcossebre", ha destacat la regidora, que ha informat de que "el balanç de la posada en marxa d'aquests calendaris anuals és molt positiu ja que les visites sempre es completen".

Per poder participar en qualsevol de les activitats s'han d'inscriure a l'Oficina de Turisme de la plaça Vista Alegre de Alcossebre o al telèfon 964 41 22 05.