22 d’octubre de 2019 22/10/19

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre aposta per incrementar les xerrades i els serveis directes d'informació a la ciutadania

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre aposta per incrementar les xerrades i els serveis directes d'informació a la ciutadania - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre aposta per incrementar les xerrades i els serveis directes d'informació a la ciutadania - (foto 2)
  La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre aposta per incrementar les xerrades i els serveis directes d'informació a la ciutadania - (foto 3)

  La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre continuarà la seua línia de proximitat i contacte directe amb la ciutadania, a través de l'organització d'accions com xerrades i accions de formació, a càrrec d'agents. En aquest sentit, com a novetats s'introduiran una campanya per fomentar els espais sense fum recordant la prohibició de fumar a parcs, col·legis i centres sanitaris; xerrades per prevenir la drogoaddicció entre els joves i altres conductes de risc, com l'ús del telèfon mòbil per difondre continguts sexuals, que es realitzaran a l'IES Serra d'Irta; una campanya dirigida a la gent gran perquè es protegisquen davant les estafes o que sàpiguen com han d'actuar davant d'un maltractament o incrementen conductes de seguretat viària. També està previst que se celebren xerrades per fomentar l'ús del casc entre els ciclistes en vies urbanes, sobretot en menors de 16 anys. A més, es continuaran realitzant iniciatives com el curs de defensa personal per a dones, xerrades per a prevenció de l'assetjament escolar i informació sobre el servei de mediació o diferents accions de familiarització de la Policia Local amb la població, com la visita d'agents a les escoles bressol municipals . També està previst augmentar la comunicació directa de la Policia Local amb la ciutadania, a través de les xarxes socials. Després de la implantació en aquest 2018 d'una pàgina de Facebook, el 2019 s'ampliarà a un compte de Twitter.

  Avui s'ha celebrat la reunió operativa de comandaments, en la qual s'ha fet balanç de l'any 2018 i s'han marcat les línies a seguir de cara al proper 2019. L'Alcalde Francisco Juan ha felicitat la plantilla "per la bona feina que esteu realitzant, que es percep en la satisfacció de la ciutadania".

  La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre, a més de realitzar totes les tasques pròpies de les seves funcions, participa també en el protocol VIOGEN d'ajuda i suport a les dones víctimes de la violència de gènere i recentment ha obtingut el reconeixement turístic SICTED.

   

  ocultar
  La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre aposta per incrementar les xerrades i els serveis directes d'informació a la ciutadania
  Pujar