elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Oficina Pangea de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre celebra una nova edició de “Aprenem a cuinar diferent”

L'Oficina  Pangea de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre celebra una nova edició de “Aprenem a cuinar diferent”
  • A través d'aquest taller de cuina, que reuneix l'Associació de la Dona Gaspatxera amb dones de col·lectiu migrant de la localitat, es fomenta la interculturalitat

MÉS FOTOS
L'Oficina  Pangea de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre celebra una nova edició de “Aprenem a cuinar diferent” - (foto 2)

La Regidoria de Benestar Social i Igualtat, a través de l'Oficina Pangea, celebra un nou taller de cuina “Aprenem a cuinar diferent” que, durant quatre sessions, reunirà integrants de l'Associació de la Dona Gaspatxera amb dones del col·lectiu migrant residents en la localitat. El primer taller va tindre lloc el dimecres 21 d'octubre i els següents tindran lloc el 28 d'octubre, 4 de novembre i 11 de novembre. Les sessions consisteixen en l'elaboració de receptes “gaspatxeres” amb altres dels països de procedència de les participants. La finalitat d'aquesta mena d'activitats és fomentar l'intercanvi cultural i la integració, prenent la gastronomia com un vincle d'unió.

La regidora Melina Fradejas, que va acompanyar  les participants en el primer dia del taller, va destacar que “iniciatives com aquesta ens ajuden a aconseguir la integració en accions del dia a dia”.

Pujar