18 de gener de 2021 18/1/21

L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert millora l'accessibilitat i il·luminació del camí Alió

L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert millora l'accessibilitat i il·luminació del camí Alió - (foto 1)
  • Es milloraran voreres i delimitarà una zona per als vianants i l'obra inclou el repavimentat del camí Alió i plaça Justo Zaragozà

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert millora l'accessibilitat i il·luminació del camí Alió - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre està executant les obres de remodelació del camí Va aliar, amb l'objectiu de millorar tant l'accessibilitat com la seguretat en un vial molt utilitzat, en ser un dels accessos al cementeri municipal i recorregut d'ús quotidià per part de la població. L'obra inclou l'ampliació de voreres de reduïdes dimensions, amb la finalitat d'eliminar barreres arquitectòniques. En el camí Alió, es delimitarà la zona per als vianants amb pintura i separador de carril, amb la finalitat de millorar les condicions de seguretat dels transeünts. Es renovarà tota la il·luminació del camí Alió fent-la adaptant-la als actuals paràmetres d'eficiència energètica.

També es repavimentarà tant la plaça Justo Zaragozà com el camí Alió i es condicionarà el pou de la plaça, instal·lant una franja de vegetació en tot el seu perímetre amb la finalitat de realçar-lo.

El total de l'obra té un pressupost de 200.203 euros.

Pujar