elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre promou les rutes cardiosaludables del municipi entre l'alumnat de l'IES Serra d’Irta

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre promou les rutes cardiosaludables del municipi entre l'alumnat de l'IES Serra d’Irta
  • Acció de les regidories de Sanitat i Esports, dins de les iniciatives per a fomentar les pràctiques esportives saludables per la commemoració de la Setmana Europea de la Salut

Les Regidories d'Esports i Sanitat de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre han aprofitat la celebració de la Setmana Europea de la Salut per a difondre les rutes cardiosaludables del municipi i que s'utilitzen per a pràctiques esportives, com el senderisme o el ciclisme, sobretot de cara a la població més jove. De fet els edils Jordi Batiste i Melina Fradejas van acompanyar a alumnes de l'IES Serra Irta que han recorregut amb bicicleta la ruta cardiosaludable d'Alcalà, que dóna inici en la zona esportiva del camí San Miquel i compta amb quatre traçats diferents, senyalitzats per colors.

El municipi completa la seua oferta de recorreguts cardiosaludables amb altres quatre circuits en Alcossebre: un d'ells discorre per la primera línia marítima, des del far fins al riu San Miquel, amb un recorregut de 8 quilòmetres i un temps calculat de realització d'una hora i mitja i consum de 536 calories. Els altres tres circuits se situen en la zona de Capicorb, amb distàncies de 5,24 quilòmetres i un temps calculat d'una hora; 4,32 quilòmetres i 52 minuts i 3,21 quilòmetres i 38 minuts.

Cartells instal·lats en diversos punts de les rutes informen els usuaris de la seua situació i permeten planificar els seus recorreguts.

Els regidors de Sanitat i Esports han recordat “la importància de practicar esport com a foment d'uns hàbits saludables” i han recomanat “aprofitar els nombrosos recursos que ofereix el nostre municipi per a practicar esport a l'aire lliure, com aquestes rutes cardiosaludables.

Pujar