elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre organitza una jornada Clean Up de recollida de residus a la Serra d'Irta

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre organitza una jornada Clean Up de recollida de residus a la Serra d'Irta
  • L'acció, inclosa en el programa de la II Setmana de la Sostenibilitat, tindrà lloc el dissabte 28, amb autobusos gratuïts que eixiran des Alcalà i Alcossebre

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre organitza una jornada Clean Up de recollida de residus a la Serra d'Irta - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre ha organitzat una jornada de recollida de residus Clean Up, dins de les activitats de la II Setmana de la Sostenibilitat que aquest any està dedicada a conscienciar sobre el canvi climàtic. La jornada tindrà lloc el dissabte 28 de setembre a l'entorn del Parc Natural de la Serra d'Irta, en concret a la zona de Cala Blanca d'Alcossebre. Per fomentar la participació dels veïns, l'Ajuntament disposarà autobusos amb eixida des Alcalà a les 9.00h des de la parada situada al costat del camp de futbol i des Alcossebre, amb eixida des del carrer Colom.  També es pot acudir directament a Cala Blanca a les 9.30h. L'activitat, que durarà fins aproximadament les 13.00 hores, està pensada per a qualsevol tipus de persona, amb especial interès per a famílies amb xiquets i xiquetes, per tal d'implicar els més petits en la cura del medi ambient i en una correcta gestió de els residus.

En anteriors edicions de Clean Ups organitzades a l'entorn de la Serra d'Irta, els principals residus que s'han localitzat estaven composts per plàstics, metalls, vidre, tèxtil, paper i cartró i burilles.

Per part del regidor de Medi Ambient, Juan Carlos Barceló, s'insisteix que "tots els veïns que ho desitgen poden participar i aprofitar, a més, els autobusos gratuïts que ens conduiran fins al lloc on realitzarem l'activitat".

Pujar