elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre executa obres de millora d'accessibilitat i construcció i reparació de voreres

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre executa obres de millora d'accessibilitat i construcció i reparació de voreres
  • S'han eliminat barreres arquitectòniques en l'avinguda Manila i construït una nova vorera al carrer Sant Josep amb carrer Rench

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre executa obres de millora d'accessibilitat i construcció i reparació de voreres - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre està executant diverses obres de millora de l'accessibilitat i reparació i construcció de noves voreres, en diversos punts dels nuclis urbans. En concret, s'està actuant en l'avinguda Manila continuant amb el projecte que es va iniciar en 2016 d'executar una vorera de formigó, facilitant així l'accessibilitat i eliminant barreres arquitectòniques i condicionant zones per als vianants amb vorades. Aquesta obra té un cost total de 30.000 euros i s'executa a través dels fons del Pla de Cooperació Provincial d'Obres i Serveis.

També s'està actuant en la millora de voreres i construcció de nous trams al carrer Ferrocarril, carretera CV-142, carrer Azahar i carrer Timó  i s'ha habilitat un nou tram de pas per als vianants, vorejat amb pilons per a major seguretat viària, entre els carrers Rench i Sant Josep. Aquestes actuacions, amb un cost de 15.000 euros, també està incloses en el Pla Provincial d'Obres i Serveis.

"Actuar en les infraestructures urbanes per a millorar l'accessibilitat i eliminar barreres arquitectòniques és una prioritat i, durant l'any 2021, continuarem actuant en punts com la plaça de l'Església o l'entorn del CEIP La Mola" ha anunciat l'Alcalde Francisco Juan.

Pujar