12 de desembre de 2019 12/12/19

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre dóna a conèixer el repartiment de regidories

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre dóna a conèixer el repartiment de regidories - (foto 1)
  • L'Alcalde Francisco Juan seguirà amb les carteres de Pressupostos i Ocupació

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha donat a conèixer el repartiment de regidories dins de l'equip de govern. Dimecres que ve 26 se celebrarà un ple extraordinari en què s'aprovarà la delegació d'àrees i regidories, així com els membres de la junta de govern local, tinences d'Ajuntament i designació de representants en òrgans col·legiats.
 
El repartiment de les delegacions és el següent:

  • Francisco Juan: Alcaldia, Pressupostos, Ocupació.
  • José Miguel Martorell: Promoció Econòmica, Comerç, Urbanisme i Obres.
  • Maria Agut: Cultura, Hisenda, Personal, Activitats.
  • Jaime Albert: Turisme, Policia, Esports.
  • Marien Traver: Benestar Social, Igualtat, Sanitat.
  • Juan Carlos Barceló: Serveis, Agricultura, Medi Ambient.
  • Selene Blázquez: Festes, Educació, Joventut, Noves Tecnologies, Participació Ciutadana.

Com a principals novetats, es crea la Regidoria d'Igualtat, amb la finalitat de gestionar tota acció destinada a promoure la plena igualtat i eliminació de la violència de gènere i també s'incorpora la Regidoria de Noves Tecnologies que s'encarregarà, sobretot, de seguir treballant en incorporar els mitjans electrònics al dia a dia del consistori i promoure noves eines tecnològiques per millorar la vida dels veïns. Altres de les novetats serà la figura del regidor enllaç amb la comunitat estrangera, per a Jaime Albert.
 
L'Alcalde Francisco Juan continua assumint l'elaboració dels pressupostos municipals i assegura que "seguirem per la mateixa línia de gestió que ens ha permès reflotar l'economia municipal i continuar sumant inversions i augmentant la despesa dedicada a qüestions de caràcter social". També seguirà gestionant els Plans d'Ocupació Local, que han permès que persones de la localitat que es trobaven desocupades, tinguessin una ocupació remunerada.

ocultar
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre dóna a conèixer el repartiment de regidories
Pujar