25 d’abril de 2019 25/4/19

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre coordina el grup de treball que actua contra la violència de gènere

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre coordina el grup de treball que actua contra la violència de gènere - (foto 1)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre treballa en l'aplicació de mesures per a eradicar la violència de gènere al municipi. Totes les accions es valoren i coordinen per la taula psicosocial del grup de treball constituït per representants de Guàrdia Civil, Policia Local i tècniques municipals. En l'última reunió de coordinació, es va valorar el nivell de risc que corren les possibles víctimes d'actes delictius i es van avaluar els mitjans amb què es compten per accions de protecció a les víctimes.

La planificació de la distribució dels fons d'ajuda als Ajuntament, dins del Pacte d'Estat contra la violència de gènere, ha estat una altra de les qüestions més importants a tractar, determinant la inversió en aspectes com dotar de mitjans tècnics als professionals encarregats de la gestió de la violència de gènere i la programació d'activitats formatives enfocades als joves.

L'Alcalde Francisco Juan ha agraït "la feina que realitzen els diferents departaments municipals que treballen per lluitar contra la violència de dona i ajudar les víctimes, Policia Local i Serveis Socials" i ha recordat que "la feina dins el protocol VIOGEN i el Pla d'igualtat Municipal, que estem a punt d'aprovar, són avanços definitius a nivell municipal per anar treballant a favor de la plena igualtat entre homes i dones i seguir lluitant per pal·liar els efectes de la violència de gènere ".

 

Inserció de comentaris desactivada temporalment

En estos moments, el sistema d'inserció de comentaris està temporalment desactivada per qüestions d'actualització i manteniment.

En breus tornarà a estar actiu.

Disculpeu las molèsties.