29 de enero de 2020 29/1/20

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre coordina el grup de treball que actua contra la violència de gènere

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre coordina el grup de treball que actua contra la violència de gènere - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre treballa en l'aplicació de mesures per a eradicar la violència de gènere al municipi. Totes les accions es valoren i coordinen per la taula psicosocial del grup de treball constituït per representants de Guàrdia Civil, Policia Local i tècniques municipals. En l'última reunió de coordinació, es va valorar el nivell de risc que corren les possibles víctimes d'actes delictius i es van avaluar els mitjans amb què es compten per accions de protecció a les víctimes.

    La planificació de la distribució dels fons d'ajuda als Ajuntament, dins del Pacte d'Estat contra la violència de gènere, ha estat una altra de les qüestions més importants a tractar, determinant la inversió en aspectes com dotar de mitjans tècnics als professionals encarregats de la gestió de la violència de gènere i la programació d'activitats formatives enfocades als joves.

    L'Alcalde Francisco Juan ha agraït "la feina que realitzen els diferents departaments municipals que treballen per lluitar contra la violència de dona i ajudar les víctimes, Policia Local i Serveis Socials" i ha recordat que "la feina dins el protocol VIOGEN i el Pla d'igualtat Municipal, que estem a punt d'aprovar, són avanços definitius a nivell municipal per anar treballant a favor de la plena igualtat entre homes i dones i seguir lluitant per pal·liar els efectes de la violència de gènere ".

    Subir
    #}