elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre comptarà amb un dispositiu especial per a garantir una Nit de Sant Joan segura

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre comptarà amb un dispositiu especial per a garantir una Nit de Sant Joan segura
  • Policia Local i Guàrdia Civil controlaran l'accés a les platges on no està permés encendre fogueres

  • La Regidoria de Festes ha preparat dos actes a l'aire lliure, a la platja de les Fonts i Carregador, perquè el públic puga distribuir-se respectant les distàncies de seguretat

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre comptarà amb un dispositiu especial per a garantir una Nit de Sant Joan segura - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posarà en marxa un dispositiu compost per Policia Local i Guàrdia Civil per a garantir la celebració de la Nit de Sant Joan, seguint el protocol sanitari i de seguretat. Per part de la Regidoria de Festes, s'han programat dos actes a l'aire lliure, que tindran lloc de forma pràcticament simultània per a afavorir la distribució de públic, a la platja de les Fonts i en la pinada de la platja del Carregador. A les 22.30h començarà l'espectacle “El Galeón Mágico” en la pinada de la platja del Carregador i a les 23.00h, en la zona nord de la platja de les Fonts, l'associació local “Alcozancos” oferirà una actuació. A les 00.00h, es dispararà el tradicional castell de focs artificials. “El nostre objectiu és oferir una alternativa d'oci per a famílies i públic de tota mena, fent més atractiva la celebració de Sant Joan i que puga suposar una oportunitat per als locals d'hostaleria de Alcossebre ja que, a més, és vespra de festiu”, ha destacat el regidor de Festes, Jordi Batiste.

Pel que fa a l'accés a les zones de platja, es podran accedir a les platges sense limitació de nombre de persones en els grups –en haver-se ja alçat aquesta limitació en espais de caràcter públic- però queda terminantment prohibit encendre fogueres. Un operatiu coordinat d'agents de la Policia Local i Guàrdia Civil realitzaran la vigilància en els accessos de les platges.

Pujar