elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre se centra a fer transitable el camí l'Atall després del temporal

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre se centra a fer transitable el camí l'Atall després del temporal
  • Durant tot el matí s'han realitzat treballs de neteja i retirada de materials i ja s'ha pogut restablir el trànsit en un dels trams de camí l'Atall entre les platges de l'Carregador i Romana

Recuperar la normalitat el més prompte possible: aquest ha estat l'objectiu marcat per l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre en la planificació dels treballs de retirada de materials i neteja que s'han desenvolupat en el camí l'Atall. Gràcies a la maquinària contractada des de l'Ajuntament i la màquina cedida per la Diputació Provincial, s'ha pogut aclarir el tram comprès entre les platges de l'Carregador i Romana i s'ha obert a la circulació de vehicles en els dos sentits. Els treballs han continuat retirant materials i desaiguant al barranc d’Estopet i traient materials a la zona Campament per continuar cap a Capicorb. En qualsevol cas, les tasques de neteja són especialment dificultoses en trams que, a causa de l'efecte del temporal, han quedat totalment inundats o amb trencaments de paviment.

Els tècnics municipals estan realitzant una valoració global dels danys per poder fer front a la inversió que suposarà recuperar les infraestructures més perjudicades: trams de paviment desapareguts a la zona del Campament i Serradal i passarel·les de fusta que unien les platges de Carregador i Romana i plataforma de la platja Romana. Des de l'Ajuntament, es treballa conjuntament amb el Servei Provincial de Costes per poder restablir com prompte possible aquestes infraestructures i se sol·licitaran les ajudes que puguen posar-se en marxa per altres administracions.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que "una vegada més, des de l'Ajuntament farem un esforç perquè el nostre litoral recupere la normalitat habitual i puguem tornar a comptar amb les infraestructures que fan de les platges d'Alcossebre un espai únic i tan valorat".

Pujar