elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre anima a realitzar les compres nadalenques al comerç local

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre anima a realitzar les compres nadalenques al comerç local
  • Se sortejaran 20 xecs de 50 euros entre tots els que realitzen compres en els establiments locals del 6 de desembre al 6 de gener i es realitzaran diverses accions de difusió com un vídeo promocional

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre anima a realitzar les compres nadalenques al comerç local - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre anima a la ciutadania a què realitzen les seues compres en els establiments de la localitat, aprofitant les dates nadalenques. Dins de les diferents accions a càrrec de la Regidoria de Comerç, s'està preparant un vídeo en el qual el comerç local serà el protagonista i s'intentarà alertar als veïns i veïnes que la supervivència dels establiments de la localitat depén de què hi realitzen les seues compres, en lloc d'optar per grans centres comercials o per compra on-line en establiments de fora.

A més, com és tradicional, des de la Regidoria de Comerç es posa en marxa la campanya de suport al comerç local durant el Nadal, en la qual totes les compres realitzades en els establiments, del 6 de desembre al 6 de gener, entraran en el sorteig de 20 xecs de 50 euros en compres a realitzar també en els comerços locals. El regidor de Comerç, Miguel Martorell, ha recordat que "durant tot l'any, realitzem campanyes d'aquest tipus per a incentivar les compres en els nostres comerços".

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que "sempre però aquest any més que mai, hem d'estar amb els comerços del nostre poble ja que és moment d'estar al seu costat i que puguen sobreposar-se a les conseqüències negatives de la COVID-19".

Pujar