elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre actualitza i digitalitza l'Inventari de Béns Municipals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre actualitza i digitalitza l'Inventari de Béns Municipals

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre comptarà amb un inventari de béns municipals totalment actualitzat i accessible en un termini de sis mesos. Ja han començat els treballs a càrrec d'una empresa externa que s'encarrega de digitalitzar tots els documents relatius a béns i propietats municipals, tant mobles com immobles, patrimoni municipal de sòl, sistemes informàtics, pòlisses d'assegurances, etc. Ja s'han creat les bases de dades i, durant les pròximes setmanes, el treball dels tècnics consistirà a incorporar els documents. A més, aquests treballs inclouen l'elaboració d'una cartografia amb georeferenciació i integració del Pla General d'Ordenació Urbana, controlar consums i material fungible, realitzar un mòdul d'auditoria i gestió d'incidències o millorar el control de mesures de seguretat i plans d'autoprotecció. D'aquesta manera, l'Ajuntament complirà la normativa aplicable en administració pública a aquesta matèria, en aspectes com transparència, protecció de dades personals i confidencialitat i normatives de sistemes de gestió de qualitat.

    En finalitzar l'elaboració de l'Inventari, s'aconseguirà que tota la informació fluisca de manera més còmoda i accessible entre els diferents departaments municipals, facilitant així les tasques administratives i resultant de molta utilitat.

    "No és únicament realitzar un inventari sinó que es tracta de crear unes bases de dades que es van a anar actualitzant de forma constant ja que tots els departaments municipals estaran connectats i cal que així siga per complir la normativa i assegurar els paràmetres de qualitat exigits a les administracions", ha concretat la regidora Maria Agut.

    Pujar