17 de febrer de 2020 17/2/20

L'Ajuntament condiciona el CESAL com a sala de premsa i centre permanent per a La Vuelta

L'Ajuntament condiciona el CESAL com a sala de premsa i centre permanent per a La Vuelta - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre treballa en l'ampli dispositiu necessari per coordinar l'arribada de la Vuelta Ciclista a Espanya, amb meta a Alcossebre el dimecres 23 d'agost. Amb motiu d'aquest esdeveniment esportiu d'alt nivell, el CESAL d'Alcossebre es convertirà en la Sala de Premsa per a més de 100 periodistes especialitzats que enviaran les seues cròniques als seus respectius mitjans des de la sala condicionada. Per a això, des de l'Ajuntament s'ha condicionat l'espai amb els mitjans tècnics necessaris. A la segona planta de l'edifici, s'ubicaran els despatxos del director general de la Vuelta, directors tècnics, jurat tècnic, Policia Nacional, Guàrdia Civil i empreses patrocinadores.

    L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "acollir aquesta fita de La Vuelta és un repte per al nostre municipi i, al mateix temps, una oportunitat única de donar a conèixer els nostres paisatges i patrimoni arquitectònic" ja que es calcula que milions d'espectadors a 190 països puguen veure les imatges.

    Policia Local i Brigada de Serveis coordinen també l'emplaçament i dotacions d'espais alternatius, com el Parque Vuelta que s'ubicarà al Passeig Marítim, així com d'espais destinats a l'aparcament de vehicles d'equips i caravana publicitària.

    Pujar