16 de novembre de 2019 16/11/19

Francisco Juan: "L'Ajuntament només acceptarà la reforma del centre de salut d'Alcalà si cobreix totes les necessitats de la població"

Francisco Juan: "L'Ajuntament només acceptarà la reforma del centre de salut d'Alcalà si cobreix totes les necessitats de la població" - (foto 1)

    Avui s'ha celebrat la primera reunió tècnica per començar a redactar el projecte de reforma del centre de salut d'Alcalà de Xivert, plantejada després d'un acord entre la Conselleria de Sanitat i l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre. Per part de l'Alcalde, Francisco Juan, s'ha deixat clar que "l'Ajuntament només acceptarà la reforma si cobreix totes les necessitats de la població i s'inverteix una quantitat econòmica important per part de la Generalitat. Volem donar una resposta immediata als nostres veïns ja que és evident que el centre necessita millores, per això vam acceptar la reforma però no permetrem que dir que sí signifique renunciar al fet que, en un futur, es puga comptar amb un edifici nou". En la trobada d'avui, celebrada a la gerència del Departament de Salut, han estat presents la gerent del Departament, Ana Arizón, el director econòmic, Manuel Rocatí, i el cap del Servei de Manteniment del departament. Per part de l'Ajuntament, l'Alcalde Francisco Juan, la regidora Maria Agut i l'arquitecta municipal.

    Demà mateix tindrà lloc una visita al centre de salut per part de tècnics del departament que, al costat de l'arquitecta municipal, analitzaran i recolliran les principals punts a millorar per a un estudi posterior més profund a càrrec tant dels tècnics municipals com de l'Ajuntament, amb la redacció del Pla Funcional. L'alcalde ha explicat que "es contemplarà una reforma substancial que comença ara a redactar-se. Per part de l'equip de govern, hem plantejat ja algunes de les millores i canvis en la distribució del centre, per aconseguir una optimització de recursos i, sobretot, pensant en la comoditat de veïns i professionals".

    ocultar
    Francisco Juan: "L'Ajuntament només acceptarà la reforma del centre de salut d'Alcalà si cobreix totes les necessitats de la població"
    Pujar