elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un centenar de voluntaris recullen una tona de residus del temporal a les platges d'Alcossebre

Un centenar de voluntaris recullen una tona de residus del temporal a les platges d'Alcossebre
  • Sobretot plàstics i suro és el que han netejat aquest dissabte en aquesta costa castellonenca

MÉS FOTOS
Un centenar de voluntaris recullen una tona de residus del temporal a les platges d'Alcossebre - (foto 2)
Un centenar de voluntaris recullen una tona de residus del temporal a les platges d'Alcossebre - (foto 3)

120 persones han participat aquest matí en la recollida voluntària organitzada des de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre per retirar les restes portades pel temporal Glòria a les platges d'Alcossebre. La convocatòria ha superat les expectatives, pel gran nombre de persones participants que ha suposat que, organitzant-se per grups, s'haja pogut actuar a les platges de Carregador, Romana, Moro, Tres, Platges i Manyetes retirant un total de 1000 quilos de residus, sobretot plàstics i suro. L'Ajuntament ha proporcionat guants i bosses de plàstic als participants i, un cop finalitzada la recollida, l'empresa concessionària del servei de neteja i recollida de residus, les ha transportat per al seu corresponent tractament.

El regidor de Medi Ambient, Juan Carlos Barceló, ha destacat "la gran acollida que ha tingut la iniciativa" i agraïa "a totes les persones que avui han dedicat el matí a acompanyar-nos per retirar els residus". Barceló ha explicat que "per part de l'empresa concessionària i l'Ajuntament, seguim fent tasques de neteja i retirada de restes perquè el municipi vaja recobrant la normalitat després del temporal però, en el cas de restes molt menudes que s'han col·locat entre les roques i la sorra de les nostres platges, comptar amb la col·laboració de tots és fonamental ".

La propera recollida voluntària de residus tindrà lloc el divendres 7 de febrer, a càrrec d'alumnes de l'IES Serra d'Irta i se centraran en la platja de les Fonts.

Pujar