elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La campanya Libertad de la buena mostra a Alcalà-Alcossebre com el millor destí d'aquest estiu per al turista nacional

La campanya Libertad de la buena  mostra a Alcalà-Alcossebre com el millor destí d'aquest estiu per al turista nacional
  • L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa dues accions de preparació del destí i de motivació dins del sector per a millorar els resultats

Libertad de la buena és el lema de la campanya de promoció turística que ha impulsat l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre per a presentar al municipi com la destinació ‘ideal’ per a passar les vacances d'estiu després de la situació de confinament i de mesures restrictives generada pel COVID19.

El concepte de la campanya es basa en les característiques que del municipi com amplis parcs naturals com la Serra d'Irta i les illes Columbretes, grans platges, un valuòs patrimoni històric i una oferta d'allotjament basada sobretot en lloguers turístics i uns espais, en general, gens massificats; que coincideixen amb els aspectes que més demanden els turistes i visitants aquest estiu. D'aquesta manera, el concepte de llibertat, que serà el més desitjat aquest estiu, s'enriqueix amb una qualitat específica ‘de la bona’, que posseeix el municipi.

 
La campanya es desenvoluparà principalment en xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) i es dirigirà al turista nacional, els interessos del qual són vacances en la costa, amb inquietuds culturals, gastronòmiques i esportives, que es desplaça en vehicle propi i viatge en família o en parella. Quant als mercats de captació, aquests són, Madrid, Aragó, La Rioja i País Basc, a més de València i la província de Castelló.

L'edil de Turisme, Selene Blázquez, ha destacat que "som un destí privilegiat amb espais naturals oberts i recursos turístics poc massificats i, amb aquesta campanya, pretenem mantindre als visitants que ja ens coneixen i despertar l'interés en el turista nacional que busca un destí pròxim en el qual gaudir de la platja, la naturalesa i els recursos patrimonials amb tota la seguretat possible".

Dues accions prèvies per a preparar el destí

A més de la campanya de promoció turística, l'Ajuntament ha impulsat dues accions més per a preparar el destí i per a motivar a empresaris i treballadors el sector després de l'aturada patida per la pandèmia.

La primera acció es denomina #EnForma i pretén mostrar els preparatius que estan duent a terme les empreses i l'Ajuntament per a posar a punt tots els espais, públics i privats, que ocuparan posteriorment els turistes. L'objectiu és traslladar seguretat i professionalitat per a la preparació d'aquests espais així com el compliment de les mesures sanitàries corresponents. L'acció comprén la participació de responsables i treballadors d'empreses i de l'Ajuntament en fotografies i vídeos en els quals apareixen fent aquestes tasques. Diferents empreses locals són l'escenari en el qual es desenvolupen les escenes que els potencials visitants rebran i que vindran a mostrar la qualitat dels serveis oferits en la localitat.

La segona acció, denominada #EquipoA tracta d'implicar a tots els veïns i veïnes de la localitat entorn de la important activitat que suposa el turisme en termes de generació econòmica i d'ocupació, per a tota la ciutat. Per a escenificar aqueixa implicació es distribuiran 3.000 cartells amb la imatge d'aquesta acció, la finalitat de la qual és ser exhibits tant en establiments comercials i turístics en els domicilis particulars, en una sort d'equip local compromés amb els seus valors’.
Aquesta acció es complementarà amb un concurs de fotografia dirigit a veïns i visitants, en el qual els participants hauran de mostrar la imatge del #EquipoA, els premis del qual seran aportacions en espècie de les empreses turístiques (allotjaments, menjars i sopars, viatges amb vaixell…), en correspondència a l'impuls que ha realitzat l'Ajuntament amb la posada en marxa d'aquesta campanya

Pujar