1 d’abril de 2020 1/4/20

Un autobús gratuït unirà Alcalà i Alcossebre durant la Fira de la tomata de penjar

Un autobús gratuït unirà Alcalà i Alcossebre durant la Fira de la tomata de penjar - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Un autobús gratuït unirà Alcalà i Alcossebre durant la Fira de la tomata de penjar - (foto 2)
  Un autobús gratuït unirà Alcalà i Alcossebre durant la Fira de la tomata de penjar - (foto 3)

  Alcalà i Alcossebre estaran unides amb una línia d'autobús gratuït, durant el cap de setmana del 14 i 15 d'octubre, per tal de facilitar les visites a la Fira de la tomata de penjar. Dissabte, l'autobús sortirà d'Alcossebre a les 10.30 i 17.30 hores i la tornada des Alcalà serà a les 13.30 i 21.00 hores. Diumenge els horaris seran de sortida d'Alcossebre a les 10.00 i 17.00 hores i de tornada d'Alcalà a les 13.30 ia les 20.30 hores. Les parades a Alcossebre seran Capicorb- Manyetes- Tres Platges-Romana- Carregador-C / Colón- Av. Castelló- Plaça Tanduay- Plaça Les Fuentes- Av. Blasco Ibáñez Av. València. En Alcalà, tindrà parada a l'Avinguda Herois de Marroc i carrer General Cucala.

  A més, per tal de facilitar l'estacionament a les persones que es desplacen amb vehicle propi fins a la localitat, s'ha habilitat un aparcament gratuït a l'accés sud, al costat del camp de futbol. En l'accés nord, es recomana aparcar a la zona de l'Estació, carrer Baró d'Alcahalí i passeig Herois de Marroc.

  La fira s'inaugurarà demà dissabte a les 11.30 hores, amb 60 estands ubicats al casc històric, exposicions, showcookings i tastos.

  Pujar