30 de març de 2020 30/3/20

Els alumnes del Programa d'Aula Compartida segueixen rebent orientació sobre eixides professionals

Els alumnes del Programa d'Aula Compartida segueixen rebent orientació sobre eixides professionals - (foto 1)
  • Tècnic d'esports, policia, bomber forestal i ramader se sumen al programa de xerrades professionals que gestiona la Regidoria d'Educació d'Alcalà-Alcossebre

MÉS FOTOS
Els alumnes del Programa d'Aula Compartida segueixen rebent orientació sobre eixides professionals - (foto 2)

Durant aquest mes de febrer han tingut lloc les xerrades d'orientació professional que la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcoseebre ha gestionat per a l'alumnat del Programa d'Aula Compartida de l’IES Serra d’Irta. En aquesta ocasió s'han dut a terme per un tècnic esportiu, un policia local, un bomber forestal i un ramader. En elles, a més d'indagar en la trajectòria acadèmica que suposa poder exercir cadascuna de les professions, l'alumnat ha pogut ser partícip de la feina que fan dia a dia.

La regidora d'Educació, Selene Blázquez, ha volgut donar les gràcies a tots i cada un dels col·laboradors destacant en tot moment que "programes com el que s'ha dut a terme i amb la implicació amb la qual han mostrat els professionals, són molt importants per conèixer diferents alternatives professionals i proporcionar a l'alumnat una visió més ajustada de la realitat laboral ".

Tant l'alumnat com els responsables de el programa al centre educatiu, valoren molt positivament aquest programa dut a terme i ja consideren el poder estendre-ho per l'any que ve amb una durada de tot el curs acadèmic 2020/2021.

Pujar