elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcossebre posa en marxa el servei de platja accessible a la platja del Carregador

Alcossebre posa en marxa el servei de platja accessible a la platja del Carregador
  • El muntatge de platja accessible en Romana no podrà realitzar-se fins que Costes no finalitze la reparació de la rampa danyada pels temporals

MÉS FOTOS
Alcossebre posa en marxa el servei de platja accessible a la platja del Carregador - (foto 2)
Alcossebre posa en marxa el servei de platja accessible a la platja del Carregador - (foto 3)

El servei de platja accessible a la platja del Carregador de Alcossebre ja presta servei des d’avui, amb la finalitat de facilitar el gaudi de la platja i el bany a les persones amb mobilitat reduïda. La zona habilitada com a platja accessible compta amb personal del servei de salvament i socorrisme que assisteix als usuaris, dues zones de descans amb teulada, cadires amfíbies, crosses, dutxa exterior i casetes amb WC, dutxa i canviador. L'Alcalde i la regidora de Benestar Social i Igualtat han visitat avui l'espai per a comprovar el seu bon funcionament. L'Alcalde ha destacat que “és prioritari que es done un bon servei a tots els usuaris i usuàries de les platges i pensem que cada any ha de continuar millorant i que estiga en unes condicions òptimes”.

De moment, el muntatge de la platja accessible en platja Romana no ha pogut començar ja que Costes continua reparant la passarel·la de fusta de la rampa d'accés a la platja. La regidora Melina Fradejas ha explicat que “el retard de Costes ens està perjudicant perquè ens deixaran sense un tros de Sender Litoral que era completament accessible i facilitava la connexió entre les platges de Carregador i Romana per a persones amb mobilitat reduïda i, a més, estem pendents de com s'habilitarà l'accés des de la passarel·la al punt de platja accessible perquè no supose cap problema per als usuaris i usuàries”.

Pujar