elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre instal·la senyals per a mostrar el seu compromís contra la violència de gènere

Alcalà-Alcossebre instal·la senyals per a mostrar el seu compromís contra la violència de gènere
  • S'han col·locat tres senyals en els accessos d'Alcalà i Alcossebre que se sumen als bancs de color morat visibilitzant la lluita contra la violència de gènere

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre instal·la senyals per a mostrar el seu compromís contra la violència de gènere - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha reivindicat avui, 25 de novembre Dia de l'Eliminació de la Violència contra les dones, la lluita contra aquesta xacra social, amb la instal·lació de tres senyals que mostren el compromís del municipi amb les accions per a erradicar aquest tipus de violència. S'han col·locat en els accessos d'Alcalà i Alcossebre i, al costat dels bancs morats que van començar a instal·lar-se l'any 2020 i s'han continuat instal·lant durant aquest any, es visibilitza la lluita contra la violència de gènere.

Prèviament, s'ha llegit el Manifest contra la violència de gènere en el qual s'ha recordat a les 37 dones assassinades per les seues parelles, durant aquest 2021. La regidora d'Igualtat, Melina Fradejas, ha destacat que “davant aquesta realitat no podem acostumar-nos només a discursos emotius i indignats, hem de continuar insistint en campanyes de prevenció, informant i prevenint des de tots els àmbits de la societat: des de la família, des dels col·legis, des del treball i des dels poders polítics. Avui, i tots els dies, expressem el nostre profund rebuig a qualsevol mena de violència de gènere i declarem públicament el nostre compromís a lluitar contra qualsevol manifestació de la mateixa en el municipi d'Alcalà de Xivert, fent una crida a la ciutadania i a les institucions públiques a sumar-se a aquesta declaració”.

L'acte, al qual han assistit també alumnes i alumnes de l'IES Serra d’Irta, dins de les accions de conscienciació que es realitzen en el centre educatiu, ha format part de la programació “Alcalà-Alcossebre contra la violència de gènere” organitzada per la Regidoria d'Igualtat.

Pujar