elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre crea el servei "Biblio a casa" durant el confinament

Alcalà-Alcossebre crea el servei "Biblio a casa" durant el confinament
  • Podran realitzar-se els préstecs de llibres via telefònica i es portaran als domicilis amb totes les mesures de seguretat i higiene

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre segueix amb les propostes culturals, educatives i esportives per a aquesta època de confinament posant en marxa el nou servei de "Biblio a casa" a través del que poder realitza préstecs de llibres sense haver de desplaçar-se a la Biblioteca Municipal. Aquesta iniciativa va dirigida a totes les edats i serà molt útil per a totes aquelles persones que no tinguen accés a lectures en format digital.

Podran utilitzar-ho tots els veïns i veïnes d'Alcalà-Alcossebre que ho desitgen i no és necessari comptar amb el carnet de lector de la Biblioteca. Les sol·licituds es realitzaran a través dels següents telèfons de contacte i horaris:

- Biblioteca de Alcalà. 964 15 00 80. De dilluns a divendres, de 12h a 14h

 -Biblioteca de Alcossebre. 964 41 42 26. De dilluns a divendres, de 16h a 18h.

Els préstecs es realitzaran setmanalment en funció del nombre de sol·licituds i es traslladaran els exemplars als domicilis amb les màximes garanties de seguretat i higiene en el lliurament.

L'edil d'Educació, Selene Blázquez, ha destacat que "és una iniciativa molt interessant per a continuar fomentant la lectura per a persones de totes les edats, a més de posar recursos culturals a l'abast dels que no tenen accés a Internet, en aquests dies de confinament".

Pujar