6 d’abril de 2020 6/4/20

El president de la Diputació acompanya a l'alcalde de l'Alcora en el seu recorregut setmanal pel municipi

El president de la Diputació acompanya a l'alcalde de l'Alcora en el seu recorregut setmanal pel municipi - (foto 1)
  • Martí i Falomir han traslladat el ‘despatx al carrer’ per a atendre els veïns i veïnes de la localitat

MÉS FOTOS
El president de la Diputació acompanya a l'alcalde de l'Alcora en el seu recorregut setmanal pel municipi - (foto 2)
El president de la Diputació acompanya a l'alcalde de l'Alcora en el seu recorregut setmanal pel municipi - (foto 3)
El president de la Diputació acompanya a l'alcalde de l'Alcora en el seu recorregut setmanal pel municipi - (foto 4)

El president de la Diputació, José Martí, ha volgut acompanyar aquest matí a Samuel Falomir en el ‘despatx al carrer’, iniciativa que el primer edil alcorí posa en pràctica totes les setmanes.

Junts, han recorregut els carrers del municipi i han atés als veïns i veïnes, interessant-se per les seues prioritats i inquietuds, escoltant i prenent nota de les seues sol·licituds i propostes.

El primer edil ha agraït el gest del president provincial, que qualifica com “una nova mostra de la seua preocupació per conéixer en primera persona les necessitats dels nostres pobles”. Falomir ha recordat que, entre moltes altres visites, Martí va estar fa a penes dues setmanes a l'Alcora per a veure 'in situ’ la carretera CV-192, que uneix la localitat amb la pedania d'Araia, i plantejar solucions per tal de millorar la seua seguretat.

“La nostra província necessitava un president com José Martí, un president pròxim, que treballa a peu de carrer, que escolta i posa sobre la taula les vertaderes necessitats i reivindicacions dels veïns”, ha manifestat Falomir.

Per la seuapart, el president de la Diputació ha destacat que se sent “molt identificat” amb l'alcalde alcorí, per la seua manera de fer i entendre la política “des de la proximitat i en contacte directe amb la ciutadania”.

Pujar