17 de gener de 2020 17/1/20

Es presenta a l'Alcora l'obra ‘La Peregrinació per les Ermites’

Es presenta a l'Alcora l'obra ‘La Peregrinació per les Ermites’  - (foto 1)
  • Es tracta de l'últim treball literari de Vicente Álbaro Bachero

MÉS FOTOS
Es presenta a l'Alcora l'obra ‘La Peregrinació per les Ermites’  - (foto 2)

S'acaba de presentar en l'Ajuntament de l'Alcora el llibre 'La Peregrinació per les Ermites – Un camí per a la Renovació Personal'. Es tracta de l'últim treball literari de Vicente Álbaro Bachero.

A l'acte, organitzat per l'Ajuntament de l'Alcora a través de l'àrea de Cultura, va acudir un gran nombre de persones així com els convidats especials Noelia Muñoz Ribes (Regidora de Cultura); Jean Henri Bouché (Doctor en Antropologia); Mosén José Aparici Centelles (Rector de l'Alcora); José Castáñ (Impressor del llibre); Samuel Falomir Sancho (Alcalde de la Vila); Vicente Álbaro Bachero (Autor) i el Cronista Oficial de l'Alcora, José Manuel Puchol.

És precisament este últim, el Cronista de l'Alcora, qui ha fet arribar a elperiodic.com la notícia amb la següent descripció sobre l'obra de 'La Peregrinació per les Ermites': "Vicente Álbaro, recopila i sintetitza les 23 edicions d'esta peregrinació a la qual afig la seua vivència personal. Estructura anual de penitents, trajecte i llocs d'oració, vestit i components, oracions i rogacions, cants, acompanyants, el món culinari, animals de càrrega, més un llarg etc. No oblida una detallada història dels llocs pels quals transita el pelegrí. Riquesa fotogràfica i altres col·laboradors complementen l'obra".

José Manuel Puchol afig detalls sobre el contingut de la publicació: "L'autor posa l'accent que el pelegrí, durant aqueixes hores i jornades de vivències alienes a la rutina del dia a dia, cerca en el seu interior la seua pròpia renovació personal. Una preparació prèvia al gran dia, composta de xarrades i caminades adequades per fi, fan que arribada la Peregrinació per les Ermites, culmine i s'aconseguisca la meta desitjada, i a més, els protagonistes es vegen reconfortats amb una fraternal companyia que mai oblidaran", conclou el cronista.

ocultar
Es presenta a l'Alcora l'obra ‘La Peregrinació per les Ermites’
Pujar