19 d’octubre de 2019 19/10/19

Mallol: “Ha sigut una legislatura marcada per la nul·la planificació d'una esquerra preocupada per penjar-se medalles”

Mallol: “Ha sigut una legislatura marcada per la nul·la planificació d'una esquerra preocupada per penjar-se medalles” - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora en els comicis del pròxim 26 de maig, Merche Mallol, ha lamentat que “la falta de planificació i consens demostrada per l'esquerra alcorina durant aquests quatre anys haja llastrat el desenvolupament del nostre poble i haja generat problemes entre els alcorinos que, amb responsabilitat i rigor, es podrien haver evitat”.

  I és que tal com ha criticat l'alcaldable popular, “hem assistit a una legislatura marcada per la desídia de PSOE i Compromís en tots els aspectes però que en matèria urbanística ha sigut molt visible pel seu afany partidista. Des del principi es van repartir l'Ajuntament perquè l'única cosa que volien era la vara de comandament i així han seguit; cadascun pel seu costat tractant de penjar-se medalles i impulsar projectes ràpid i malament, sense estudis previs, sense una anàlisi assossegada ni seriós i sí amb totes les presses del món per a inaugurar obres i fer-se fotos”.

  És el cas de la remodelació de la Plaça de l'Ajuntament, “necessària però feta a corre-cuita i sense tenir en compte l'Alcora ni la seua identitat. Si no, és difícil d'entendre que un municipi tan azulejero com el nostre faça una reforma d'un espai públic tan important com la Plaça de l'Ajuntament i ho faça amb formigó imprés quan vivim de la ceràmica. A més d'incomprensible, per desgràcia, aqueixa reforma és la mostra clara que el Desacord del Progrés mai ha pensat en clau local i solament a penjar-se medalles”.

  De la mateixa manera, Mallol ha ressenyat com “l'adequació de la Plaça Espanya no va deixar content a ningú per culpa que PSOE i Compromís ni planifiquen ni tenen en compte les necessitats dels alcorins”. I és que tal com ha recordat la candidata del PP, “aquest projecte no es van realitzar en el millor moment ja que en dur-la a terme en Nadal va llastrar les vendes dels comerços locals en plena campanya”.

  Una altra mostra de la falta de planificació “amb el consegüent problema que està generant”, és la reordenació del tràfic. Referent a açò, Mallol ha validat la reestructuració impulsada en el Carrer Sant Francisco per a fer-la unidireccional, “ja que des del PP era un projecte que ja deixem planificat”, encara que ha lamentat que “aquesta s'haja fet sense un pla integral per a evitar el que ha acabat passant: nous i més problemas”.

  No en va, “en desviar el tràfic per la zona del Casc Antic l'única cosa que s'ha fet és reconduir els contratemps cap a una altra zona i generar, a més, problemes de seguretat entre els vianants”.

  Per tot açò, Mallol ha destacat que “el que necessita l'Alcora, enfront d'una esquerra que s'ha preocupat únicament per vendre els seus assoliments i fer-se la foto per a posar-se medalles; és única i exclusivament un Ajuntament que treballe de forma responsable per impulsar l'Alcora i que ho faça des del major dels consensos i el rigor. Un Ajuntament que, tal com hem demostrat en passades legislatures, siga un valor segur que impulse les oportunitats a l'Alcora i que no li pose pedres en el camí”.

  ocultar
  Mallol: “Ha sigut una legislatura marcada per la nul·la planificació d'una esquerra preocupada per penjar-se medalles”
  Pujar