10 de juliol de 2020 10/7/20

Mallol proposa als comerços de l'Alcora un pla de millora i impuls del sector

Mallol proposa als comerços de l'Alcora un pla de millora i impuls del sector - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, s'ha reunit amb l'Associació de Comerç i Serveis de l'Alcora (ACOSAL) així com amb diferents representants del teixit comercial local per a conèixer de primera mà les seues necessitats i inquietuds i, al seu torn, posar-los sobre la taula un pla de millora i impuls del petit comerç local que “es convertisca en el seu millor aliat a l'hora d'explotar les innombrables potencialitats que té el comerç de l'Alcora”.

  Per a açò, tal com els ha exposat l'alcaldable popular durant la trobada, “si el 26 de maig comptem amb la confiança majoritària dels alcorinos, l'impuls al petit comerç i a aquells que, tots els dies, alcen la persiana de la seua empresa per a omplir d'oportunitats l'Alcora, serà una de les nostres prioritats”.

  Amb aquest objectiu, Mallol els ha traslladat una sèrie de mesures específiques per a la reactivació i millora del sector, donant solució als problemes específics que puguen presentar els comerços i “sobretot, fent que l'Ajuntament siga un aliat real per a un teixit comercial sense el qual l'Alcora no seria el que és”.

  Així, entre les mesures plantejades per a implantar Pla de Potenciació del Comerç Local, l'alcaldable popular els ha exposat la possibilitat que l'Ajuntament contractara una empresa externa especialitzada en màrqueting i dinamització comercial a fi d'ajudar als comerciants a traure el major rèdit possible a la seua empresa a través d'una planificació del negoci, de les seues fortaleses així com de la seua imatge exterior i digital.

  I és que tal com ha relatat la candidata del PP a l'alcaldia, “l'Alcora no s'entendria sense aqueixos veïns emprenedors i sacrificats que, dia a dia, posen a la disposició dels alcorinos qualitat i proximitat. Per açò, és imprescindible que l'Ajuntament se situe al seu costat impulsant totes les mesures i iniciatives que permeten estimular el comerç local”.

  Pujar