21 de setembre de 2020 21/9/20

Mallol: “El PP és l'únic valor segur perquè l'ocupació torne a l'Alcora”

Mallol: “El PP és l'únic valor segur perquè l'ocupació torne a l'Alcora” - (foto 1)

    “Després de quatre anys en els quals la paràlisi i la falsa de consens de l'esquerra alcorina han llastrat les oportunitats laborals dels alcorins, després de 10 mesos en els quals Sánchez ha començat a dilapidar amb la seua inoperància l'herència del PP en matèria d'ocupació; en les dues pròximes cites electorals és el moment d'omplir les urnes de responsabilitat i apostar per l'única opció que garanteix ocupació i baixada d'impostos: el Partit Popular”.

    Així de clara s'ha expressat la candidata a l'alcaldia del PP, Merche Mallol, després de conèixer que “per culpa de les desnortades polítiques d'esquerres i per culpa de PSOE i Compromís en l'actualitat són més els alcorinos que engrosseixen les llistes de l'atur que els que ho feien fa un any”.

    Un increment en els demandants d'ocupació que, tal com ha incidit l'alcaldable popular, “mostra una inèrcia preocupant ja que després d'anys en els quals el Partit Popular ha demostrat que és l'únic valor segur perquè l'ocupació torne a l'Alcora, Sánchez i Falomir estan aconseguint destruir l'ocupació creada pel PP”.

    És per açò que Mallol ha aprofitat aquest matí el mercat municipal per a posar l'accent en la importància que “tant aquest diumenge com el 26 de maig s'aposte de forma majoritària i responsable pel PP. El Partit Popular és sinònim de llibertat educativa i sanitària, de respecte a les nostres tradicions i, especialment, es garantia absoluta que la creació d'ocupació serà una realitat i, ho serà, de la mà d'una baixada generalitzada d'impostos”.

    Pujar