elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora pinta un mural per la diversitat amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI

L'Alcora pinta un mural per la diversitat amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI
  • Amb el lema “Estima”, està basat en la pluralitat de l'amor “més enllà de qualsevol estereotip, i fa visibles diferents figures que, conjuntament amb les formes i moviments, creen la pluralitat de la nostra societat”

MÉS FOTOS
L'Alcora pinta un mural per la diversitat amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI - (foto 2)

L'Alcora celebra aquesta setmana les activitats commemoratives del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI per a encoratjar en “la lluita per la tolerància i la igualtat, defensant la dignitat de totes les persones, amb independència de la seua orientació o identitat sexual”.

Dins de la programació, organitzada per l'àrea de Polítiques Inclusives de l'Ajuntament en col·laboració amb altres entitats i col·lectius com Castelló LGTBI i la Fundació Isonomia, aquest matí s'ha pintat un mural participatiu al parc Germanes Ferrer Bou.

Es tracta d'una composició creada per “De Tripas Aerosol” amb la participació d'integrants de l'associació Pas a Pas i altres joves de la localitat, que té com a lema “Estima”.

El mural està basat en la pluralitat de l'amor “més enllà de qualsevol estereotip, i fa visibles diferents figures que, conjuntament amb les formes i moviments, creen la pluralitat de la nostra societat”.

Els actes continuaran aquesta vesprada, a les 19 hores, a Café París, amb la conferència “Fem-els visibles! Coeducació i dones LGTB” i la presentació del llibre “Les invisibles. Educació afectivosexual des de ciències socials”, a càrrec de Laia Pitarch Centelles, professora especialitzada en coeducació.

I a la nit, a les 22.30 hores, es projectarà a la Pista Jardí la pel·lícula “Mi nombre es Harvey Milk” del director Gus Van Sant, un film que conta la història del primer polític obertament homosexual elegit per a ocupar un càrrec públic als Estats Units.

Pujar