11 de desembre de 2019 11/12/19

L'Alcora durà a terme nous projectes i millores gràcies al romanent positiu de tresoreria

L'Alcora durà a terme nous projectes i millores gràcies al romanent positiu de tresoreria - (foto 1)

  L'Alcora durà a terme nous projectes i millores en la localitat amb part del romanent positiu de tresoreria del passat exercici, el qual ascendeix a 1,8 milions d'euros. El Ple de l'Ajuntament ha donat el vistiplau a la modificació de crèdit presentada per l'equip de govern per a realitzar aquestes actuacions.

  Del total de romanent s'invertirà 1.070.000 euros i es reservarà més de 730.000 € per a futurs projectes i necessitats que puguen anar sorgint.

  Entre les inversions aprovades s'inclouen: projectes de les brigades d'ocupació social de l'Ajuntament (zona infantil amb arena a la Pista Jardí, reforma del safareig de la Foia, arreglar plaça del carrer Sant Francesc, millorar els banys en el pavelló municipal i condicionar el local del carrer Useres); conveni per a la posada en marxa d'ajudes al transport públic (bonobusos); suplementar programes de Serveis Socials, Educació i Festes; adquisició d'un solar al Camí Nord; millores a la Casa de la Música, al Casal Jove i al Cementeri Nou; solucionar problema de goteres a l'edifici Bancaixa, adquisició de papereres, etc.

  Des de l'equip de govern ressalten l'eficient gestió dels recursos públics: "Gràcies al resultat positiu de 1'8 milions d'euros del tancament de l'exercici de 2017 anem a poder seguir sumant projectes i millores per a l'Alcora". Al mateix temps, assenyalen que "seguim avançat en la reducció del deute del Consistori, que ja se situa per baix dels 5 milions d'euros, mentre que en 2015 superava els 7 milions" i a més "el període mitjà de pagament a proveïdors està per beix dels 30 dies".

  ocultar
  L'Alcora durà a terme nous projectes i millores gràcies al romanent positiu de tresoreria
  Pujar