elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora construirà 2 pistes de pàdel a la Ciutat Esportiva

L'Alcora construirà 2 pistes de pàdel a la Ciutat Esportiva
  • L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d'Esports, Ana Huguet, han destacat la “gran demanda” d'aquest esport que existeix en la localitat

  • El projecte serà finançat al 100% per la Diputació de Castelló a través del pla 'Castelló Avança'

L'Ajuntament de l'Alcora ampliarà l'equipament de la Ciutat Esportiva amb la construcció de dues pistes de pàdel, prevista per a finals d'any. El projecte, que ascendeix a 114.000 euros, serà finançat íntegrament per la Diputació de Castelló, a través del pla 'Castelló Avança'.

L'alcalde, Samuel Falomir, ha recordat que l'Ajuntament va adquirir en 2018 els terrenys en previsió de dur a terme noves infraestructures esportives en la zona.

“Es continua així amb l'objectiu de l'equip de govern de dotar al nostre municipi de més serveis que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes, en aquest cas amb l'ampliació de les instal·lacions esportives que es posen a la disposició de l'ús i gaudi de la ciutadania”, ha explicat Falomir.

Per part seua, la regidora d'Esports, Ana Huguet, ha assenyalat que, amb aquesta actuació, “volem cobrir l'alta demanda d'aquest esport que existeix a l'Alcora i, al seu torn, ampliar l'oferta en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva”.

En l'actualitat la Ciutat Esportiva compta, entre altres instal·lacions, amb pavelló poliesportiu, pavelló polifuncional, pistes d'atletisme i patinantge, pistes de tennis, frontó, piscina d'estiu, camps de futbol...

Pujar