22 de gener de 2021 22/1/21

L'Ajuntament de l'Alcora instal·larà aparcaments per a bicicletes

L'Ajuntament de l'Alcora instal·larà aparcaments per a bicicletes - (foto 1)
  • La finalitat és fomentar la utilització de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, possibilitant als usuaris que puguen estacionar de manera còmoda i segura

L'Ajuntament de l'Alcora instal·larà aparcaments per a bicicletes en diferents punts de la localitat, segons han informat l'alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Mobilitat, Ricardo Porcar.

La iniciativa tracta de fomentar la utilització de la bicicleta “com a mitjà de transport sostenible, amb grans beneficis, tant per a salut com per al planeta”, possibilitant als usuaris d'aquesta mena de vehicles “que puguen estacionar de manera còmoda i segura en aquests dispositius”.

En concret, els 'aparca-bicis' se situaran en zones pròximes a edificis municipals i centres de secundària. El pressupost previst per a l'execució de l'actuació ronda els 5.000 euros.

Falomir i Porcar han recordat que el consistori està treballant també en un altre 'important projecte' per a afavorir la mobilitat urbana sostenible en el municipi. Es tracta de la posada en marxa del primer autobús urbà, que connectarà els barris de l'Alcora i les pedanies.

Així mateix, han avançat que al setembre se celebrarà la primera Setmana de la Mobilitat de l'Alcora, “una campanya de conscienciació dirigida a sensibilitzar a la ciutadania quant a la importància de la mobilitat sostenible i fomentar el desenvolupament de bones pràctiques”. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament programarà diferents activitats, emmarcades dins de la Setmana Europea de la Mobilitat, que es duu a terme cada any, del 16 al 22 de setembre.

Pujar