elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de l'Alcora impulsa un programa d'activitats amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI

L'Ajuntament de l'Alcora impulsa un programa d'activitats amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI
  • Es tracta d'una iniciativa en favor de la diversitat, la igualtat i el respecte

Un any més, l'Ajuntament de l'Alcora, a través de la regidoria d'Igualtat, ha preparat un programa d'activitats amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI (28J).

 Es tracta d'una iniciativa amb la qual el consistori pretén “normalitzar i donar visibilitat a la diversitat sexual, impulsar valors d'igualtat i respecte i reivindicar el dret de totes les persones a ser, sentir i estimar com vulguen, sense ser discriminades per la seua orientació sexual o la seua identitat de gènere”.

Al balcó de l'Ajuntament lluirà a partir de demà una pancarta amb el lema “L'amor no danya, l'odi sí” i el logo “l'Alcora Orgullosa”.

 La programació començarà el dijous 2 de juliol, a les 18.30 hores, amb la xerrada “Vivències LGTBI”, que tindrà lloc al pub Manhattan.

Continuarà l'endemà, divendres 3 de juliol, amb la celebració de 3 actes. Al matí, a les 10 hores, es durà a terme un mural participatiu al parc Germanes Ferrer Bou, a càrrec de “De Tripas Aerosol”. A la vesprada, a les 19 hores, Café París acollirà la conferència “Fem-els visibles! Coeducació i dones LGTB” i la presentació del llibre “Les invisibles. Educació afectivosexual des de les ciències socials”, a càrrec de Laia Pitarch Centelles. I per a concloure la jornada, a les 22.30 hores, es projectarà la pel·lícula “Mi nombre es Harvey Milk” del director Gus Van Sant a la Pista Jardí.

A més de la posada en marxa d'aquestes activitats, l'Ajuntament se sumarà a altres iniciatives organitzades per Castelló LGTBI, col·lectiu que treballa per tal d’aconseguir la igualtat i la diversitat afectiu-sexual a la província de Castelló.

Pujar