elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament busca fomentar l'oci juvenil a l'Alcora

L'Ajuntament busca fomentar l'oci juvenil a l'Alcora

  Si algun empresari/ària obri una discoteca en la localitat, el consistori signarà un contracte de serveis amb la finalitat que s'organitze en la mateixa una ‘festa light’ cada mes

  L'Ajuntament de l'Alcora té entre els seus objectius per a 2020 fomentar l'oci juvenil en la localitat. Així ho ha plasmat l'equip de govern en el projecte de pressupostos per a enguany, que se sotmetrà a votació el proper dilluns en Ple extraordinari.

  Com explica l'alcalde, Samuel Falomir, “si algun empresari/ària obri una discoteca a l'Alcora, l'Ajuntament signarà un contracte de serveis perquè se celebre en la mateixa una ‘festa light’ cada mes”. Amb aquesta finalitat, s'ha reservat una partida pressupostària de 10.000 euros.

  L'alcalde ha recordat que, en l'actualitat, no existeix cap discoteca en el municipi: “A través d'aquesta iniciativa, a més d'afavorir la posada en marxa d'una discoteca al nostre poble, el que pretenem és impulsar el desenvolupament d'activitats d'oci per als més joves, mitjançant la celebració de ‘festes light` de manera periòdica”.

  Falomir ha destacat que “són moltes les persones que s'han mostrat interessades a obrir la discoteca, per la qual cosa estem confiats que, finalment, aquest projecte arribarà a bon port”.

  Pujar