12 d’agost de 2020 12/8/20

Conselleria es compromet a actuar si el 31 de desembre Reyval no ha complit amb el buidatge i tancament

Conselleria es compromet a actuar si el 31 de desembre Reyval no ha complit amb el buidatge i tancament - (foto 1)

    L'Ajuntament de l'Alcora ha acollit aquest matí una reunió de la comissió de seguiment de Reyval, a la qual ha assistit el director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer.

    Piquer ha informat sobre el procés de buidatge que està duent a terme l'empresa Reyval, assenyalant que aquests treballs s'estan realitzant amb normalitat, davall la supervisió i control de Conselleria.

    Cal recordar que ja no hi ha activitat en la mercantil i que el 31 de desembre s'acaba el termini donat per al seu buidatge total i tancament. En aquest sentit, el director general s'ha compromès a actuar de forma subsidiària, encarregant-se la Generalitat d'acabar amb el buidatge,  si a 31 de desembre Reyval no ha complit amb aquests treballs. D'aquesta manera, ha deixat clar que no se li concedirà una pròrroga.

    Pel que fa a l'abocador que gestiona Reyval, situat a la partida del Regatell, Piquer ha manifestat que la Conselleria farà efectiva la demanda de l'Ajuntament de redactar un projecte de segellat perquè la clausura de l'abocador es faça de forma correcta.

    Pujar