elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ampliar l'horari de la biblioteca, un local d'assaig, més oci i impuls del Casal Jove, propostes del PSPV per a la joventut

Ampliar l'horari de la biblioteca, un local d'assaig, més oci i impuls del Casal Jove, propostes del PSPV per a la joventut

  “Continuarem escoltant els nostres joves, mantenint eixe contacte diari que hem tingut durant aquesta legislatura, tractant sempre de donar una resposta als seus problemes i a les seues inquietuds i fent-los protagonistes del que volen per al futur del nostre poble”.

  Les i els joves alcorins estan “molt presents” en el programa socialista per a la pròxima legislatura. El candidat del PSPV a revalidar l'alcaldia, Samuel Falomir, ha desgranat algunes de les propostes concretes dirigides a la joventut.

  Una d'elles és l'ampliació de manera permanent de l'horari de la biblioteca municipal per a donar “un millor servei a les persones que la utilitzen com a espai d'estudi”. Falomir ha explicat que “ara s'amplia en les èpoques d'exàmens, però, vista la gran afluència, l'objectiu és deixar eixe horari fix”.

  Un altre dels compromisos és crear un espai on puguen assajar els grups de música locals amb la finalitat “d’impulsar i donar suport a aquest sector cultural de la nostra localitat”.

  També “potenciarem el Casal Jove, ja que el seu trasllat a l'edifici de l'actual biblioteca ens permetrà oferir més iniciatives en aquestes instal·lacions”.

  Finalment, Falomir ha indicat que “continuarem impulsant activitats per a dinamitzar la vida social del nostre municipi amb una agenda d'oci més àmplia que inclourà proposades com la Kintà, el Mig Any Fester, les festes de Sant Joan i Carnestoltes, entre altres”.

  Pujar