20 de gener de 2021 20/1/21

“Els alcorins traslladen al PP les seues queixes davant la incapacitat i la nul·la gestió de PSOE i Compromís”

“Els alcorins traslladen al PP les seues queixes davant la incapacitat i la nul·la gestió de PSOE i Compromís” - (foto 1)

  La campanya de recollida de propostes veïnals Junts millorem l'Alcora llançada pel Partit Popular per a “incorporar al seu projecte les opinions i suggeriments de tots els alcorins a més d'estar ajudant-nos a construir un projecte integrador”, s'ha convertit en un espai d'alleujament per a tot els veïns que pateixen la inacció del Desacord del Progrés.

  No en va, tal com ha explicat la candidata del PP a l'alcaldia de l'Alcora, “en uns dies són molts els veïns que estan aprofitant aquest canal de comunicació directa que hem habilitat per a traslladar-nos les seues queixes davant els problemes que es troben en el seu moment a dia per culpa de la incapacitat i la nul·la gestió demostrada per PSOE i Compromís durant aquesta legislatura”.  

  És el cas de la falta de manteniment i conservació de diferents vials i camins rurals que s'ha convertit durant tota la legislatura en un “vertader quebradero de cap per a uns usuaris que sempre han trobat la desídia per resposta quan han contactat amb l'Ajuntament. Solament ara, i amb les eleccions molt a la vora, sembla que van a començar a escometre unes intervencions que amb una mica de responsabilitat i gestió es podrien haver realitzat fa temps estalviant molèsties als alcorins”.

  Igualment succeeix amb espais públics com el parc caní: “deixadesa, abandó i brutícia són protagonistes en totes les queixes dels usuaris que veuen com el parc caní no presenta la seua millor imatge única i exclusivament perquè l'esquerra alcorina mira cap a un altre costat quan d'endreçar-ho es refereix”.

  En la mateixa línia, una altra de les crítiques rebudes dins de Junts Millorem l'Alcora, es troba la problemàtica de la circumval·lació, “una carretera de pas que té molt tràfic rodat pesat i en la qual portem temps exigint la necessitat d'un semàfor que controle el tràfic i que, al seu torn, garantisca la seguretat dels vianants que la creuen diàriament”.

  Recollida de propostes

  Cal recordar que el Partit Popular ha habilitat el telèfon mòbil 621009775 com a bústia de recollida de propostes dins d'aquesta campanya Junts Millorem l'Alcora. “A través de whatsap, però també en la nostra seu o, senzillament, traslladant-nos la seua demanda en persona, l'objectiu és que el nostre programa electoral s'assemble el més possible al que els alcorins volen para l'Alcora”, ha incidit Mallol.

  Pujar