15 d’octubre de 2019 15/10/19

“Els alcorins traslladen al PP les seues queixes davant la incapacitat i la nul·la gestió de PSOE i Compromís”

“Els alcorins traslladen al PP les seues queixes davant la incapacitat i la nul·la gestió de PSOE i Compromís” - (foto 1)

La campanya de recollida de propostes veïnals Junts millorem l'Alcora llançada pel Partit Popular per a “incorporar al seu projecte les opinions i suggeriments de tots els alcorins a més d'estar ajudant-nos a construir un projecte integrador”, s'ha convertit en un espai d'alleujament per a tot els veïns que pateixen la inacció del Desacord del Progrés.

No en va, tal com ha explicat la candidata del PP a l'alcaldia de l'Alcora, “en uns dies són molts els veïns que estan aprofitant aquest canal de comunicació directa que hem habilitat per a traslladar-nos les seues queixes davant els problemes que es troben en el seu moment a dia per culpa de la incapacitat i la nul·la gestió demostrada per PSOE i Compromís durant aquesta legislatura”.  

És el cas de la falta de manteniment i conservació de diferents vials i camins rurals que s'ha convertit durant tota la legislatura en un “vertader quebradero de cap per a uns usuaris que sempre han trobat la desídia per resposta quan han contactat amb l'Ajuntament. Solament ara, i amb les eleccions molt a la vora, sembla que van a començar a escometre unes intervencions que amb una mica de responsabilitat i gestió es podrien haver realitzat fa temps estalviant molèsties als alcorins”.

Igualment succeeix amb espais públics com el parc caní: “deixadesa, abandó i brutícia són protagonistes en totes les queixes dels usuaris que veuen com el parc caní no presenta la seua millor imatge única i exclusivament perquè l'esquerra alcorina mira cap a un altre costat quan d'endreçar-ho es refereix”.

En la mateixa línia, una altra de les crítiques rebudes dins de Junts Millorem l'Alcora, es troba la problemàtica de la circumval·lació, “una carretera de pas que té molt tràfic rodat pesat i en la qual portem temps exigint la necessitat d'un semàfor que controle el tràfic i que, al seu torn, garantisca la seguretat dels vianants que la creuen diàriament”.

Recollida de propostes

Cal recordar que el Partit Popular ha habilitat el telèfon mòbil 621009775 com a bústia de recollida de propostes dins d'aquesta campanya Junts Millorem l'Alcora. “A través de whatsap, però també en la nostra seu o, senzillament, traslladant-nos la seua demanda en persona, l'objectiu és que el nostre programa electoral s'assemble el més possible al que els alcorins volen para l'Alcora”, ha incidit Mallol.

ocultar
“Els alcorins traslladen al PP les seues queixes davant la incapacitat i la nul·la gestió de PSOE i Compromís”
Pujar