20 d’octubre de 2020 20/10/20

Així ha sigut el complicat rescat a un gos en l'embassament de L'Alcora

Així ha sigut el complicat rescat a un gos en l'embassament de L'Alcora - (foto 1)
  • Els bombers van haver de descendir verticalment des del corredor d'accés a la presa en un complex moviment i amb una important caiguda vertical

MÉS FOTOS
Així ha sigut el complicat rescat a un gos en l'embassament de L'Alcora - (foto 2)
Així ha sigut el complicat rescat a un gos en l'embassament de L'Alcora - (foto 3)
Així ha sigut el complicat rescat a un gos en l'embassament de L'Alcora - (foto 4)
Així ha sigut el complicat rescat a un gos en l'embassament de L'Alcora - (foto 5)
Així ha sigut el complicat rescat a un gos en l'embassament de L'Alcora - (foto 6)

Aquest dilluns a la vesprada un gos va quedar atrapat en la presa de l'embassament de L'Alcora per causes desconegudes. Els bombers van haver de realitzar una complexa maniobra de rescat que, afortunadament, acabe en final feliç i el gos va poder tornar amb el seu amo.

Els fets es van produir sobre les 20.00h quan es va rebre avís d'un gos que estava a la part alta de la presa de l'embassament de L'Alcora i no podia eixir. El Consorci de Bombers de Castelló va mobilitzar una dotació de Bombers del parc voluntari de l'Alcalatén i una unitat de comandament del parc de Plana Baixa.

“A l'arribada dels efectius es va estudiar l'operativa de rescat de l'animal, dos bombers van descendir mitjançant tècnica de rescat vertical des del corredor d'accés superior de la presa fins al punt on es trobava el gos, situat just sobre una dels sobreeixidors de l'embassament que té una important caiguda vertical fins a la base de la presa”, han explicat des del Consorci Provincial.

Després d'assegurar al gos amb un arnés de rescat específic, se li va extraure fins al corredor superior en perfecte estat. Efectius de la Policia Local de L'Alcora van localitzar a l'amo que es va personar per a recollir a l'animal.

El servei va finalitzar entorn de les 21.30h.

Pujar