elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de trenta estudiants podran fer les pràctiques dels seus estudis en l’Ajuntament d’Alcoi

Més de trenta estudiants podran fer les pràctiques dels seus estudis en l’Ajuntament d’Alcoi
  • Són les sol·licituds aprovades en els dos primers mesos de l’any, les xifres encara podrien augmentar

L’Ajuntament ha aprovat durant gener i febrer que 35 estudiants de diferents nivells educatius puguen realitzar les pràctiques dels seus estudis en diferents departaments de la casa consistorial.

Les xifres són importants, tenint en compte que durant 2019 va haver-hi un total de 37 estudiants i ara en dos mesos, ja hi ha 35. L’alumnat és de diferents centres i nivells educatius, tant d’FP com d’Universitat.

Pel que fa als Departaments on estaran hi haurà 18 en les escoletes municipals, 6 en informàtica, 2 en turisme, 2 en medi ambient, i 1 en Joventut, Esports i SIAC. (administració). Tots aquests faran pràctiques no remunerades. Cal ressaltar que en Cultura hi haurà 4 estudiants, 2 també realitzant pràctiques no remunerades, 1 a l’Arxiu Municipal i 1 al Museu Arqueològic i 2 que realitzaran pràctiques remunerades, un també en el Museu Arqueològic i un altre realitzant tasques de restauració. És necessari recordar que aquest tindran garantit el salari mínim interprofessional.

La regidora d'Informació i Defensa del Ciutadà, Teresa Sanjuán, destaca que «Durant els pròxims mesos tindrem més de 30 joves qualificats treballant en el nostre ajuntament. Estem segurs que aquest temps els aprofitara per a posar en pràctica tot el que han aprés als seus estudis. Apostem per retenir talent local i preparar professionals amb experiència a l’administració, un perfil molt buscat per diferents tipus d’empreses».

«Cal destacar que cada vegada més estudiants volen fer les seues pràctiques en l’ajuntament, tot i que en l’empresa privada se suposa que poden tindre oportunitats de contractació, els estudiants valoren conéixer de primera mà com funciona l’administració, el que els aprofitarà per a tindre més oportunitats en el seu futur laboral i millorar el seu currículum personal», ha conclòs, Sanjuán.

Pujar