1 de desembre de 2020 1/12/20

La Regidoria de Festes homologa les publicacions de quatre festivitats locals

La Regidoria de Festes homologa les publicacions de quatre festivitats locals - (foto 1)

  La Regidoria de Festes ha encarregat un disseny conjunt per a quatre festivitats que se celebren al llarg de l'any a Alcoi. Totes elles estan coordinadors de l'Ajuntament i són: Romeria a la Font Roja; 9 d'Octubre; Festivitat de Sant Antoni i Setmana Santa.

  Des de la Regidoria, s'ha encarregat el disseny d'una iconografia pròpia de cada festivitat i d'una plantilla de diversos formats comunicatius (fullets, cartelleria...). El nou disseny s'estrenarà amb el tríptic de la programació de la Romeria a la Font Roja 2017 i s'aplicarà progressivament a les diferents festivitats d'acord a la seua celebració.

  «Fins ara ens trobàvem que els formats per difondre aquestes festes eren molt antics i poc funcionals. A més que també ens limitaven molt a l'hora de donar difusió a les celebracions en els mitjans de comunicació i a través de les noves tecnologies» explica Raül Llopis, regidor de Festes.

  Llopis afegeix: «Volíem una imatge adequada en 2017, senzilla i neta, adaptable a les festivitats que coordinem des de la Regidoria de Festes de la mà de diferents entitats. Però també volíem una imatge moderna i atractiva per a atraure públic, ja que totes aquestes celebracions també són una oportunitat per al turisme de proximitat i de promoció de la imatge d'Alcoi».

  El disseny dels nous tríptics l'ha realitzat l'estudi Panda Creatiu.

  Pujar