11 de desembre de 2019 11/12/19

El PSOE d´Alcoi preveu destinar un milió d'euros a l'any per millorar l'accessibilitat de la ciutat

  Aconseguir un Alcoi accessible per a tots els ciutadans és un dels objectius prioritaris per als socialistes alcoians, com ho demostra la inversió duta a terme aquesta legislatura que està a punt d'acabar i la previsió per als pròxims quatre anys, que permetrà avançar en l'execució del pioner Pla d'Accessibilitat aprovat per l'Ajuntament de manera consensuada i que serveix de base per a les actuacions a realitzar. L’ajuntament d’Alcoi ha estat un dels primers de la Comunitat Valenciana en comptar amb un pla d’accessibilitat.                  

  La previsió és destinar un milió d'euros a l'any, la qual cosa permetrà completar el Pla d'Accessibilitat i amb això comptar amb una ciutat que integre a tots els seus ciutadans. A més d'eliminar barreres arquitectòniques que actualment existeixen, des del PSOE continuarem treballant per exigir que totes les obres que es realitzen, que totes les noves construccions, siguen accessibles des del primer moment.

  En la legislatura que es tanca l'Ajuntament, amb alcaldia socialista, ha destinat més de dos milions d'euros a actuacions dins del Pla d'Accessibilitat aprovat l’any 2017, eliminant barreres arquitectòniques de carrers, parcs i edificis públics, facilitant a més que les persones sordes puguen tindre accés a la senyalització turística mitjançant la introducció de codi QR amb la informació necessària, i habilitant la pàgina web municipal fent-la accessible a persones amb diversitat funcional.

  El candidat a l'alcaldia d'Alcoi pel PSPV-PSOE, Toni Francés, remarca que “treballem per tindre una ciutat pensada i feta per a les persones, accessible per a tots. Hem avançat molt, però som conscients que encara queda molt per fer, per la qual cosa destinarem un milió d'euros a l'any per aconseguir una ciutat que integre a tots els seus habitants, sense barreres i facilitant la igualtat d'oportunitats per a totes les persones”.

  ocultar
  El PSOE d´Alcoi preveu destinar un milió d'euros a l'any per millorar l'accessibilitat de la ciutat
  Pujar