11 de desembre de 2019 11/12/19

El programa «Esmorzar saludable» arriba a 22 aules alcoianes d'infantil i primària

El programa «Esmorzar saludable» arriba a 22 aules alcoianes d'infantil i primària - (foto 1)

  El programa «Esmorzar saludable» ha complit quatre anys, i ha arribat a més de 500 alumnes per a promoure hàbits correctes en la dieta dels escolars de l'últim curs d'infantil i primer de primària. 11 centres educatius han participat en el projecte que promou, a través del joc i els contes, hàbits saludables en l'esmorzar i en la vida diària en general.

  Les xerrades a escolars d'infantil i primària d'onze centres educatius alcoians han treballat la importància d'una dieta saludable i de la pràctica de l'esport per a la seua vida diària. De les 22 aules que han rebut formació, 20 eren de 5 anys i 2 de primer de primària, edats a les que van dirigides el programa.

  El regidor d'educació, Alberto Belda, destaca l'èxit de la iniciativa que va impulsar el Govern ara fa quatre anys: «Esmorzar saludable és un programa que funciona any rere any. El consum de determinats aliments és molt important per la nostra salut. Amb les xifres d'obesitat infantil que tenim a Espanya, la prevenció i formació dels més menuts és fonamental»

  Belda afegeix: «Una vegada més agraïm a tots els centres participants el seu interès en incorporar activitats que fomenta l'ajuntament dins de la jornada lectiva i que, promouen i formen als escolars en matèries que també són importants, junt al currículum escolar, pel seu desenvolupament personal».

  Des de la Regidoria està previst que l'activitat continue el pròxim curs celebrant els cinc anys de «Esmorzar saludable» en les aules alcoianes.

   

  ocultar
  El programa «Esmorzar saludable» arriba a 22 aules alcoianes d'infantil i primària
  Pujar