elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reunió entre Patricia Blanquer i el Grup Municipal Socialista

Reunió entre Patricia Blanquer i el Grup Municipal Socialista
  MÉS FOTOS
  Reunió entre Patricia Blanquer i el Grup Municipal Socialista - (foto 2)
  Reunió entre Patricia Blanquer i el Grup Municipal Socialista - (foto 3)
  Reunió entre Patricia Blanquer i el Grup Municipal Socialista - (foto 4)
  Reunió entre Patricia Blanquer i el Grup Municipal Socialista - (foto 5)
  Reunió entre Patricia Blanquer i el Grup Municipal Socialista - (foto 6)

  La Diputada Nacional, Patricia Blanquer, es va reunir amb el Grup Municipal Socialista dins d'una ronda de contactes amb el Territori que estan fent tots els diputats i senadors socialistes amb tots els grups municipals d'Espanya.

  El motiu de l'encontre va ser doble, per una banda, conéixer de primera mà les necessitats en els projectes locals amb els quals pot col·laborar o que depenen del Govern Central. A més, la Diputada va donar l'enhorabona al Grup per ser un dels municipis que més Fons Europeus ha aconseguit, fruit de la bona planificació i treball i que estan suposant i suposaran importants millores per a la ciutat.

  Per altra banda, Blanquer va anunciar que tot i les retallades del Govern Autonòmic, el Govern de Pedro Sánchez continuarà portant inversions a Alcoi com la recentment inaugurada rotonda de l'accés nord en la que es va invertir vora un milió d'euros o la renovació de la línia Alcoi – Xàtiva, que s'ha adjudicat per 84 milions d'euros als quals s'ha de sumar 22 més per al subministrament d’aparells de via i materials, concretament, carril i proveïment.

  Pujar