elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Patricia Blanquer, entra en l'Executiva Federal del PSOE

Patricia Blanquer, entra en l'Executiva Federal del PSOE
  • L'alcoiana és la nova secretària d'indústria, comerç i turisme

MÉS FOTOS
Patricia Blanquer, entra en l'Executiva Federal del PSOE

València ha acollit el 40 congrés federal del PSOE entre els dies 15 i 17 d'octubre. Després de l'elecció de Pedro Sánchez com a secretari general, en aquest congrés s'ha triat la formació dels òrgans de direcció, així com l'elaboració de la ponència marc (programa electoral) a través de diverses sessions de treball durant el cap de setmana.

Cal ressaltar l'elecció de l'alcoiana, Patricia Blanquer com a nova secretària d'indústria, comerç i turisme en l'Executiva Federal del PSOE.

Blanquer és Llicenciada en Econòmiques i Empresarials (Universitat d'Alacant). Màster en Auditoria i Gestió Empresarial. Curs d'Especialista en Comunitats Europees i Unió Europea. Ha sigut professora associada en el Departament d'Estadística i Investigació Operativa Aplicada i de Qualitat de la UPV a Alcoi i regidora del nostre Ajuntament. Actualment, portaveu d'Hisenda del Grup Parlamentari Socialista en el Congrés dels Diputats.

“Des de l’Executiva Local estem molt orgullosos que una companya haja entrat en l’Executiva Federal i li traslladem la nostra més sincera enhorabona. Patri compta amb una gran trajectòria, és una persona molt treballadora i preparada. Que ocupe aquest càrrec és una bona notícia per al partit i per a Espanya i segur que també serà bo per a Alcoi, una ciutat que ha sigut, és i continuarà sent industrial”, ha ressaltat el Secretari General de l'Agrupació Local d'Alcoi del PSPV, Jordi Martínez.

Recordem a aquest congrés van acudir 34 representants de la militància de la província d'Alacant, entre els quals es trobaven quatre delegats d'aquestes comarques: l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés; la diputada nacional Patri Blanquer; l'alcaldessa d'Onil, Humi Guill; i el director general d'Habitatge de la Generalitat i exalcalde de Cocentaina, Rafael Briet. A més, van partir quatre autobusos per a assistir a l'acte de clausura que va tindre lloc en el matí d'ahir.

En l'acte de cloenda es va homenatjar a Alfredo Pérez-Rubalcaba, es va presentar a tots els components de la nova executiva federal i va concloure amb les paraules del president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, qui va remarcar la cohesió i fortalesa després d'un conclave inèdit en el qual es va aconseguir un suport aclaparador amb prop del 95% en les votacions dels òrgans federals. El president a més de recordar totes les promeses complides, com la pujada del salari mínim, la renda mínima vital, també va destacar els èxit dels seus antecessors com el sistema sanitari, les pensions, l'extensió de l'educació obligatòria, la llei d'igualtat, la dependència o la fi de la violència d'ETA i va avançar que es posarà fi a la llei mordassa i a la reforma laboral del PP, imposades sense acord, que precaritzaren contractes i van devaluar salaris. Així mateix és molt important assenyalar que Sánchez va avançar que es treballa per a portar a terme l'abolició de la prostitució.

Pujar