26 de setembre de 2020 26/9/20

L’Ajuntament té previstes 22 obres més amb una inversió superior al milió d’euros

L’Ajuntament té previstes 22 obres més amb una inversió superior al milió d’euros - (foto 1)

    Des de la Regidoria d’Obres, aquest any, ja s’han dut endavant un total de 35 obres, algunes d’elles encara en marxa, que han aprofitat per millorar i reparar diferents espais de la ciutat. A més, hi ha previstes 22 actuacions més amb una inversió que superarà el milió d’euros.

    Cal destacar la planificació de la regidoria respecte a les pròximes obres, ja que ha previst invertir més de 1.170.000 euros en 22 projectes , entre els qual podem destacar la reparació del tauler del Pont de Sant Jordi, les reparacions a diferents ponts de la ciutat com el de Maria Cristina, Sant Roc i La Petxina, així com el Pontó de Sant Jaume i el Viaducte de Canalejas, la construcció de la rotonda d’Oliver, la rehabilitació de clavegueram en distints carrers, col·locació de passos elevats de vianants i reductors de velocitat, o la rehabilitació de l’Ermita de Sant Cristòfol, entre d’altres, com millores en voreres o edificis públics.

    En aquests moments, cal assenyalar que s’han dut endavant 35 obres a la ciutat a diferents barris en el que portem d’any.

    El regidor d’Obres, Jordi Martínez, destaca que «el nostre Govern està duent endavant moltes obres de millora en la ciutat, i tenim moltes més previstes, si les sumem totes, tenim un total de 57». Martínez també ha explicat que «seguim una planificació, establint diferents prioritats segons les necessitats més urgents».

    Pujar