elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament habilitarà mesures una vegada descartada la reobertura del pont Fernando Reig

L'Ajuntament habilitarà mesures una vegada descartada la reobertura del pont Fernando Reig
  • El Govern ha convidat a tots els grups de l'oposició a la reunió sol·licitada a subdelegació

L'alcalde, Toni Francés, i el regidor de Seguretat, Raül Llopis, han acudit a la reunió a la seu de subdelegació que es va sol·licitar per part del Govern municipal per conéixer la situació del pont Fernando Reig. A la mateixa estaven convocats tots els grups polítics de l'oposició, ja que el Govern vol la màxima transparència en un tema fonamental per a la mobilitat urbana.

A la reunió, Subdelegació del Govern ha informat que estan reposant el tirant danyat i que van a procedir també a analitzar tots i cadascun dels tirants de la infraestructura per assegurar que es troben en perfectes condicions. Igualment, es continua amb els treballs previstos en un principi que consistien en la substitució de les juntes i altres millorar del pont.

Des de Subdelegació tampoc s'ha concretat un termini de temps concret per a la tornada a la normalitat i també s'ha descartat l'obertura del Fernando Reig tant al trànsit com a pas de vianants fins a comprovar que no hi ha afecció i la seguretat estiga totalment garantida.

L'alcalde, Toni Francés, explica: «Hem demanat aquesta reunió a subdelegació perquè necessitem conéixer la realitat del pont Fernando Reig clara i concisa i més volíem que estigueren tots els grups polítics. El pont és una infraestructura fonamental per a Alcoi pel que volem la màxima transparència».

Francès també ha afegit: «Esperàvem poder habilitar com a mínim un pas de vianants però, ja que la situació és la que és, treballarem en dues mesures alternatives. D'una banda, habilitarem el doble carril a la Beniata com més aviat millor. L'empresa encarregada de la demolició de Ceres coneix la situació i treballarà per poder habilitar el carril com més aviat millor. D'altra banda, demà mateix hi ha convocada una reunió amb els tècnics municipals i la direcció de l'IES Pare Vitòria per oferir una solució d'accés al centre educatiu de tots els alumnes que comencen les classes la setmana vinent»..

Pujar