elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Alcoi farà aquest divendres un Ple Extraordinari perquè el CD Alcoyano siga declarat BIC

  • És un acord de tots els partits de la corporació municipal, que es va traslladar a les penyes i la plataforma: La Moral No Morirà

L’Ajuntament d’Alcoi al complet, és a dir, tota la corporació municipal està treballant perquè el Club Deportivo Alcoyano siga declarat Bé d’Interés Cultural Immaterial. La mesura va ser acordada en la Junta de Portaveus i el personal tècnic de patrimoni cultural ha treballat perquè l’expedient arribe al Ple Extraordinari que tindrà lloc aquest divendres 24 de maig a les 8.15 hores.

Una vegada l’aprove l’Ajuntament pel Ple Municipal, ja es donaria per començat el procés i es tralladaria a la Generalitat Valenciana a que estudiara la tramitació.

«La intenció de l’Ajuntament d’Alcoi és protegir els béns immaterials de l’Alcoyano, que és inherent a la ciutat d’Alcoi, el seu nom, el seu escut, els colors, l’himne, inclús el lema de la Moral, per tal que aquests elements que durant 96 anys han estat lligats a la nostra ciutat ho estiguen per sempre i que el CD Alcoyano mai puga ni desaparéixer ni abandonar Alcoi», destaca el vicealcalde, Àlex Cerradelo.

«L’Alcoyano és molt més una Societat Anònima Esportiva, és un sentiment, és el Club de la Nostra Ciutat. El Deportivo és el símbol de la moral, i per això es coneix tant a l’equip com a la gent d’Alcoi. Alcoi i Alcoyano no poden separar-se», explica l’alcalde, Toni Francés.

 

Pujar